VÅR

Blåsipporna blommar!

Det vårtecknet ordnar naturen själv med.

Jag fixar hem penseer mm.


Och, tänk, efter två gråkalla, smått regniga dagar då jag jobbat mååånga timmar, lyckas jag vara ledig en dag när solen skiner.
Viggo drog med mej på en långpromenad och när vi kom hem igen satt/låg vi i solen på baksidan en lång stund och bara njöt.

I morgon ska cykeln få ta mej till jobbet, även om det regnar (tror jag).


Påsk

Det blir alldeles för sällan man skriver i denna blogg, men veckorna rasar ju iväg utan att något speciellt händer. Vad ska man skriva om?

Kan ju upprepa att nu får jag jobba efter schema, och fr o m 1 april (tror inte det är något aprilskämt, men vem vet?!) är jag månadsanställd. Har inte skrivit på något anställningsbevis ännu, men gruppchefen sa att hon skulle skriva ut det i torsdags. Jag har inte jobbat under påsken så jag vet inte om hon hann med det.

Morgans firma har flyttat till nytt garage. Där ska han själv och pojkarna hyra in sig oxå. Till och från. Beroende på hur många bilar de har.
               
                
Finns en hel del att göra innan allt är på plats. Och då har inte alla grejer pojkarna har i Vårdsberg (en bil bl a) flyttats hit än....

Påsken har vi firat tillsammans med släkt i omgångar, mest hemma hos oss. Långfredagskväll var Morgans syskon och föräldrarna här. Kul att vi kunde träffas nu när Margreth och Ingvar hittat till stan ett par dagar.
Påskafton var mor och far här och åt påsklunch och tårta.Johannes väntar på att övriga ska sätta sej.
Tårtan fick MOTAB när en sprillans ny bil hämtades på torsdagen. Läskig färg....
Påskdagen var vi hos mor och firade hennes 87-årsdag en dag för tidigt. Både tårta och smörgåstårta hann vi med där.

Inte så många människor fastnade på kort denna gång. Men jag lyckades med våra katter.

RSS 2.0