Skogen

Var med Caroline och hennes hundar till Motala och sen till ÖN utanför Borensberg. Där borde kameran varit med. Men det finns ett klipp på youtube med Viggo och hans kompisar från ett tidigare besök där. Inlagt av ViggosMatte.

                      
Medan pojkarna for runt som vildar där i skogen passade Carro o jag att plocka ihop lite blåbär. Det räcker väl till en paj iallafall.

Sen kom regnet igen så då balanserade vi tillbaka över plankorna till fastlandet och åkte hem, med ett litet stopp på ett café i Borensberg.

Sommar, och?

De flesta ser ju fram emot sommaren med tanke på semester/lov. Men inte vi inte. Senast vi hade mer än några dagars ledigt sammanhängande var 2005, 3 veckor tror jag det var.

Visst får vi skylla oss lite själva. Men eftersom mannen har en liten egen firma, med allt ansvar där, är det svårt att bara lämna det. Kunderna förlitar sig på att det fungerar som det ska. Nu har i alla fall sonen fått ta lite mer ansvar, så kanske nästa år...

Det beror ju oxå på min arbetssituation. Är man timvikarie är det på sommaren man kan få vikariat och gå på fastställt schema. Så sista 2 åren har jag jobbat natt hela sommaren. Skulle gärna vilja fortsätta med det. Men...

I hela östergötland finns inte en enda usk-tjänst utlyst som ledig. Har inte gjort sen i våras och då var det bara semester vik.

Slut på gnället!!

Våra barn frågar ofta om vi ska göra nåt tillsammans. Det är jättekul!!!

Bio - försenad julklapp

Caroline och jag bestämde oss lite hastigt för att gå på bio en kväll.

Kom på att i mitten på januari fick jag min julklapp, biocheck, från jobbet.
 
Så nu är den använd. Det var oxå en check som gällde för mellan popkorn och dricka. Så nu har jag ätit popcorn ransonen för flera år. Är inte så förtjust i det, men gratis smakar bra.

Vilken film? The Proposal. Inte jättebra, men gav avkoppling och många goda skratt.

Semestertripp

En liten semestertripp på hela 3 dagar kom vi iväg på i slutet av juli. Planen var att åka till en stad vi aldrig varit i, och valet föll på Gävle. Vi hade ingenting planerat förutom att vi skulle bo på Scandic hotell 2 nätter.
 
Lite regn fick vi, men då kan man traska runt på köpcentra och ha roligt åt hur folk beter sig. De kanske har lika roligt åt oss... Men solen sken oxå! Då hittade vi Gamla Gävle. Kvarter som låg kvar på ursprungsplatsen, med gamla sneda och vinda hus som fortfarande är bebodda. Hade hoppats på lite turistfrieri där, men det var dåligt.
                           
                                      
Vi åt gott och bara kopplade av. Hittade diverse loppisar utmed vägen, men handlade inte så mycket. Men var lediga!!

RSS 2.0