Blommor

                      
                                                                    



Mina novemberkaktusar har fattat vilken månad det är och blommar stort. Mer knopp är på gång, så det är riktigt roligt. Skönt med nåt som lyser upp i novembermörkret.


Ullared mm


Några kassar till blev det innan vi lämnade Ullared, men inte blev bilen full inte. Hundarna hade nog oxå fått plats, fast varför skulle de ha varit med? De hade ju bara fått sitta i bilen. Inte bra.

Har kommit fram till att Ullared inte lockar så mycket längre.

"utflykten" till Motala gick oxå bra, blir väl troligen en till i januari eller februari. Hann med ett secondhand besök där. Handlade för hela 25 kr.

Ska kanske försöka sälja lite på Tradera snart igen. Har ju så mycket jag inte behöver.


Mörk november

Tänk att det redan är mitten på november. Såg att vissa klipper o klistrar önskelistor till jul, och det är nog hög tid. Jag har skickat min önskelista till  mina barn, så jag förhoppningsvis får nån julklapp även i år. Vet inte om jag varit tillräckligt snäll, men man kan ju hoppas...

Helgen i Mariestad/Lidköping blev mycket lyckad. Fast påsen jag skulle ta med från svärmor fick skickas på posten sen. Den stod kvar hemma i köket kom jag på på lördagen.
Förstår inte att jag numera glömmer så mycket.

Igår hade vi en trevlig stund tillsammans med en del av Morgans anställda. De var hitbjudna, men alla kunde inte komma. Det har blivit en tradition varje år i november/december. Verkar uppskattat.



Maten gjorde sig inte så bra på bild, men 10 personer rensade i alla fall 2 formar som var större än den här. Plus sallad förstås. Vad det är?
Skivad fläskfile täckt med CHIPS, svampsoppa, tomatskivor och massor av ost. Smakade riktigt bra om jag får säga det själv. Kan tänka mej äta det fler gånger.

Underbar blombukett är inte dumt att få heller.

Efter ytterligare ett batteribyte går det nu att ta vettiga kort igen. Nya batterier som är slut... nästa par kom från samma förpackning.

Snart kommer min man, taxichauffören, hem. Då ska vi äta rester från igår. Sen ska jag ladda upp för en tripp till Ullared i morgon, tillsammans med Caroline och Viktoria. Hoppas vi hittar något vi vill ha där.

På tisdag ska jag skjutsa far till Sjukhuset i Motala.

Nog har jag att göra, även om ett jobb som ger lite inkomst skulle kännas bra.


RSS 2.0