Valborg

Idag är det valborgsmäss men inte tänker jag titta på nån eld inte. Med skrovlig hals och hosta så man tror hjärnan ska dela sej, känns det som om man passar bäst hemma. Men...i morgon....

Då ska vi alla 5 åka till Stockholm och se på Brolle som Buddy Holly! Hoppas jag kan hålla inne de värsta hostattackerna bara.

Jag har fått i uppdrag av Caroline att göra nåt fint(?) arrangemang som TACK till hundvakten, Mini. Har hittat en glasskål som jag kan använda, sten och annan rekvisita finns hemma men jag måste köpa några blommor. Får se hur det blir!!!

Morgans femtioårspresent blommar nu igen. Tänk att jag kunnat hålla den vid liv i snart 4 år.

Hade tänkt ta kort på hur det såg ut på vår gräsplätt i förrgår. Men kameran ville inte följa med ut. Utemöblerna skulle oljas in och ställdes ut på gräset. Vår "stora" gräsplan blev alldeles full...

VÅR

Det är visserligen några dagar sedan, men ett vårtecken är ju att Johannes kommer åkande i forden. Nu har han bestämt sej för att sälja den om rätt köpare dyker upp.

Har varit väldigt förkyld och hängig i några dagar. Blev tvungen att säga nej till jobb. Det känns inte bra. Hur får man då pengar?
I alla fall var jag hundvakt i dag när Carro jobbade. Killarna sköter sej så bra så det är inga problem. Lando tycker bara synd om sej själv när han som nyopererad måste ha tratt på sej. Men när vi gick ut fick tratten stanna inne.
Vad har pappa för spånnande på gång där borta på grillen? Kommer vi få smaka måntro?!

Gå-bort-blomma

Vi är bortbjudna och nåt vill man ju ha med, åtminstone första gången. Men vad??

Jo,  jag har ju lite skålar och krukor i gömmorna, så jag tog en liten skål, satte ner två rosa våreld och en Hjärtan-på-tråd, lite jord och vita stenar, och en rosa ståltråd.

Och detta blev resultatet. Vet inte om det passar hemma hos dom, men jag blev nöjd.

Glass ute i solen är alltid gott

Viggo väntar på att få smaka glassen. Men mattes glass innehöll för mycket choklad och "mormors" glass innehöll lakrits. Vet inte om det heller är så bra för hundar. MEN det fanns hundgodis i jackfickan...
Nu har jag i alla fall varit inne 2 gånger i vår nya affär i Lambohov. Och utanför finns det bra äta-glass-bänkar.

Då var påsken slut....

I år försvann påskhelgen väldigt fort, kanske beroende på att vi jobbade en hel del.
På Påskafton ville i alla fall våra barn komma hem och äta grillat. Så varför inte.....
Brukar äta ägg, sill och Janssons frestelse då, men man kan ju ändra på traditionerna.


     Här sitter de och väntar på att grillen ska bli färdig.                        

                                                               Viggo är oxå med.      

Mera viktigt inför påsk

MÅSTE ju bara finnas ett godisfullt påskägg till alla i familjen. Fast lite orättvist är det. För det är ju ingen överraskning för mej vad mitt ägg innehåller.



Och ännu mer orättvist, för katterna får inga ägg, men Viggo får. På bilden saknas 2 ägg. Och presenterna, som i år blev för stora.

Påskförberedelser

Städade klädkammaren där en hylla bl a innehåller massor av blomkrukor.

Hittade då en lila kruka som troligen kommit hit med julblommor i. Tyckte den kunde passa på köksbordet nu till påsk. 

Städade klädkammaren där en hylla bl a innehåller massor av blomkrukor. Hittade då en lila kruka som troligen kommit hit med julblommor i. Tyckte den kunde passa på köksbordet nu till påsk.  Caroline tyckte det blev jättebra.
Caroline tyckte det blev jättebra.

Nya dörrar i huset - näe

Åkte för att köpa nya, fina vita släta dörrar, 9 stycken. Men det var inte rätt storlek, upptäckte vi när vi kom hem. Bara att åka och lämna tillbaka i morgon.
Fick i alla fall lite träning av armarna. För givetsvis bar vi in alla dörrar från bilen innan misstaget upptäcktes. Och sen bar vi ut dörrarna till bilen igen. Tur att vi har egen stor bil.
Nästa gång ska vi mäta ordentligt.

Min Carmenzita


Få se hur det går...

Kan inte låta bli...ska försöka mej på en bild på en gång.


Välkommen till min nya blogg!

Tänkte försöka mej på detta med att skriva en blogg. Om nån vill läsa är ju en sak , men det kan kanske vara kul o skriva ner lite om vad som händer nu o då.
Får väl se hur det där med design o sånt ska fixas, det löser sig med tiden. Tror jag.
Nu ska vi renovera badrummen, kan ju skriva om hur det går. och köksgolvet. Och läckan(?) i klädkammaren. Och tokiga katter. Och mysig "daghund. Och ....
Ska lära mej att få med bilder oxå. Men det får bli en annan dag.

RSS 2.0